Rólunk

2014.03.06-án hoztuk létre vállalkozásunk azzal a céllal, hogy a gyakorlati közgazdaságtan, a könyvviteli szolgáltatás területén dolgozók mindennapi ügyviteli tevékenységét könnyítsük meg a nyilvántartás, iktatás - archiválás, a szerződéskötés, ügyfelekkel történő kapcsolattartás, számviteli szabályzatok készítése és nyilvántartások vezetése területein. A cél az volt, hogy segítsük a könyvelők munkáját egy online nyilvántartó támogató rendszerrel.

Elsősorban a könyvviteli szolgáltatást nyújtóknak szeretnénk segíteni, de sok időt, energiát tudnak, spórolni velünk ügyvédek és kisvállalkozások is.

Bemutatkozás

Grega Ildikó Tünde az ügyviteli, ügyvezetői tevékenységeket végzi, Szücs Imre ötletei és szakmai támogatása alapján dolgozzuk ki szolgáltatásaink rendszerét, amit ismeretanyagaival bővít.

Grega Ildikó Tünde több évtizedes múlttal rendelkező tanfolyam és program szervező, pénzügyi területen dolgozott. A netinas.hu program előfizetőivel tartja a kapcsolatot, a vállalkozás pénzügyi tevékenységét tartja kézben.

Szücs Imre 1995 óta végez oktatói tevékenységet először a közoktatás területén, majd a felnőttképzésben tanfolyami oktatásban. Számos könyv és tanulmány írója. Jelenleg a mérlegképes kötelező továbbképzés területén végez oktatói munkát, emellett könyveléssel és könyvvizsgálattal is foglalkozik. Vagyis igyekszik munkája folyamán egyensúlyban tartani az elméletet és a gyakorlatot. A netinas.hu szolgáltatás erre a gyakorlatra alapul.  

 

Cégadatok

Vállalkozásunk neve:   Netinas.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
A cég rövidített elnevezése:   Netinas.hu Kft.
A képviseletre jogosult:   Grega Ildikó Tünde ügyvezető
A cég székhelye:   1195 Budapest, József Attila utca 90. 3. em. 11.
Adminisztratív telephely:   1034 Budapest, Nagyszombat u. 25. 1/52
A létesítő okirat kelte:   2014. március 6.
A cég tevékenysége   5829 '08 Egyéb szoftverkiadás Főtevékenység.
Cégjegyzék száma:   01-09-187835
A cég statisztikai számjele:   24889984-5829-113-01.
A cég adószáma:   24889984-2-43.

                        

 

A cég elektronikus elérhetősége, amin az érdeklődéseket fogadjuk: ertekesites@netinas.hu

Amennyiben előfizetőnk, és szeretne hibát bejelenteni, akkor ezt az e-mail címet válassza: hibabejelentes@netinas.hu

A jövőbeli fejlesztésekhez ötleteket, javaslatokat szívesen fogadunk: javaslatok@netinas.hu.